Appartement, Ridder Van Ranstlei, Mortsel

slappkamer3 1 slaaphoek
wc 1 toilet
kitchen keuken

douche badkamer
living room living
gemeubeld gemeubeld

tuin terras

 

Beschrijving

Dit gemeubeld studio appartement ligt op wandelafstand van het winkelhart van Mortsel, het Fort V van Edegem en nabij Campus drie eiken, Campus Groenenborger, St-Augustinus, Middelheim en UIA. Alle openbaar vervoer op 50 m. (tram en bus). Snel even naar de Stad Antwerpen Tram 15 en tram 7 stoppen vlakbij om de hoek !

Deze volledig ingerichte studio is gelegen in een rustige groene omgeving op de 2de verdieping in een prachtig Art-Nouveau Herenhuis. Het pand heeft hoge plafonds, zeer veel lichtinval, super-isolerende beglazing, is volledig professioneel geschilderd en is instapklaar. Er is een aangename leefruimte, een keuken, een badkamer en 1 slaaphoek. In de keuken is er een was/droogmachine en koelkast/vrieskast combinatie aanwezig. Tot slot is er ook een privé terras, waar het heerlijk vertoeven is !

De authentieke elementen, de hoge plafonds, grote ramen geven deze studio een enorme charme met veel lichtinval en geen inkijk. Domicilie mogelijk!


Huurprijs: 775 € / maand, algemene kosten 50€.

Meer informatie over dit pand

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

Kruishofstraat

8 kamers, 1 studio

2 badkamers, 2 keukens, 3 toiletten

 

 

 

Druivenstraat

5 kamers, 1 studio

1 badkamer, 1 keuken, 1 toiletten

 

 

 

Daenenstraat

Niet bemeubeld

2 slaapkamers